Servicii

APS Romania va pune la dispozitie o serie de programe pentru calcul hidraulic si structural, complet gratuit, online sau cu posibilitatea descarcarii software-ului, ce vine sa intregeasca sprijinul tehnic acordat de companie clientilor sai.

APS Romania va sprijina si cu documentatie tehnica menita sa va ajute in luarea deciziei corecte si documentate. Toti producatorii pe care-i reprezentam va sprijina, prin noi, cu literature tehnica si consultanta.

In partea de executie, APS Romania va ofera servicii de consultanta tehnica pe santier, prin tehnicienii si inginerii proprii, in cazuri speciale asistandu-va si cu specialisti trimisi de producatori.

In cadrul proiectelor complicate, APS Romania va sprijina cu stagii de pregatire a personalului propriu, la santierul dumneavoastra. APS Romania ofera o garantie de 12 luni pentru produsele proprii, iar celelalte produse beneficiaza de garantia producatorului.

Serviciile de asistenta la montaj si/sau reparatii in santier va sunt de asemenea oferite de catre APS Romania, societatea noastra asigurand si servicii complete post-garantie, de asistenta continua a clientului pe intreaga durata de exploatare a lucrarii.

Copyright © 2021 APS Romania.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles