Nici un produs în coș

Canalizari gravitationale


Canalizari gravitationale

COLECTOARE DE CANALIZARE

Printre cele mai de success utilizari ale conductelor de PAFSIN se numara canalizarile, unde acidul sulfuric generat in colectoarele de canalizare este frecvent agentul coroziv al majoritatii tipurilor de conducte traditionale. In majoritatea tarilor inginerii proiectanti au inteles acest fapt si refuza sa aleaga alt material decat PAFSINUL pentru aceste aplicatii. Mai multe informatii despre tevile din PAFSIN pentru canalizari gravitationale puteti gasi aici.

Gama de diametre standard este de la DN 100 la DN 3000 in clase de presiune de pana la 32 bari si cu diferite clase de rigiditate inelara. Pentru zonele de protectie sanitara a apei avem disponibile, la cerere, tevi cu pereti dubli. Sistemele de tevi din PAFSIN au fost testate si sunt certificate pentru a fi utilizate in canalizari prin evaluarea performantelor acestora in conformitate cu criteriile celor mai severe autoritati si laboratoare de incercari, incluzand:

  • Kitemark – UK
  • Kiwa – Komo product certificate K22463/03 – The Netherlands
  • AENOR Asociación española de normalización y certificación – Spain
  • Centralny Osrodek Badawczo - Rozwojowy Techniki Instalacyjnej AT/2002-02-1285-03 – Poland
  • COBRTI INSTAL – Poland
  • Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt) Z-42.1-317 – Germany
  • BCCA Belgian Construction Certification Association BENOR BB 652-665 – Belgium
  • ON Österreichisches Normungsinstitut ON-N 2005 085 - Austria
  • GH Certifikat sukladnosti br. 23-070/06 – Croatia
  • Institut pro Testování a certtifikaci, A.S.01 0187 V/AO/a – Czech Republic
  • Igmat Certifikat kontrole proizvodnje VOL2P-CPD-0067 – Slovenia
  • Certif – Portugal

Tevile PAFSIN pe care vi le oferim sunt atat circulare cat si ne-circulare, astfel ca va putem oferi o gama larga de profile ovoid pentru colectoare de canalizare in zone unde spatiul destinat retelei este limitat dar si pentru cazurile cand nu se poate asigura viteza minima de curatare in vreme uscata si intr-o sectiune circulara.

DRENAJE SI DESECARE (IMBUNATATIRI FUNCIARE)

Pentru a limita solicitarea in timpul furtunilor a canalizarilor colective sau a statiilor de epurare, se folosesc preaplinuri care deverseaza apa pluviala in exces direct intr-un emisar, cum ar fi un curs de apa din vecinatate. Tevile de canalizare din PAFSIN se folosesc si la proiectarea:

  • Sistemelor cu preaplin la furtuna (SWO)
  • Bazinelor de colectare (CB)
  • Bazinelor de sedimentare cu preaplin (SBO)
  • Bazinelor de retentie a apelor pluviale la furtuna (SWRB)

Sistemele cu preaplin la furtuna sunt disponibile pana la 4000 mm si in rigiditati diferite. Mai multe informatii despre rezervoare de colectare a apelor pluviale sunt disponibile in sectiunea "Documentatie".

FONTA DUCTILA PENTRU LINIILE DE FUGA ALE STATIILOR DE EPURARE

Pentru calitatile sale recunoscute, si mai ales pentru posibilitatea de a prelua prin imbinari zavorate sarcinile axiale, tevile de fonta ductila raman o alegere fireasca a inginerilor pentru caile de refulare din statiile de epurare. Fabricate in confirmate cu cel mai recent standard SR EN 598, tevile de fonta din oferta noastra sunt produse in sistem de asigurare a calitatii certificate si sunt testate de catre organisme europene de renume.

CAMINE PREFABRICATE DIN BETON. GURI DE SCURGERE

Fabricate in conformitate cu SR EN 1917, prin tehnologie moderna, caminele prefabricate din beton raman o solutie fiabila traditionala. Va oferim posibilitatea de configurare atat pe orizontala (unghiuri intre intrari si iesire) precum si pe verticala – camine de rupere de panta. Solutii complete pentru aducere la cota si colectare a apelor de suprafata va stau la dispozitie.

CONDUCTE DIN CERAMICA VITRIFICATA

Produse de catre firme renumite, folosind tehnologie de ultima generatie germana, va oferim o gama completa de tevi si accesorii pentru canalizare, produse in conformitate cu SR EN 295. Puteti opta pentru sisteme complete incluzand tevile si accesoriile din gresie precum si caminele de vizitare prefabricate din beton cu piese de trecere integrate.

COLECTOARE REALIZATE PRIN FORAJ ORIZONTAL

Ne mandrim cu lucrari de referinta impresionante conform SR EN 12889, atat prin tuburi de beton armat cu dimensiuni de pana la DN 3200 in concordanta cu SR EN 1916, cat si prin tuburi de polimer beton, material cu rezistenta superioara betonului armat si cu o rezistenta la coroziune exceptionala, conform SR EN 14636.

RECONDITIONARE COLECTOARE PRIN RELINING CU PAFSIN SAU POLIMER BETON

Va stam la dispozitie cu solutii de reabilitare prin camasuire cu tuburi de PAFSIN, cu imbunatatirea astfel a curgerii prin colector. In ciuda micsorarii sectiunii colectorului, rugozitatea infima a tevii de pafsin asigura imbunatatirea parametrilor hidraulici chiar peste cei initiali. Sectiuni particulare va sunt disponibile prin tuburile din polimer beton fabricate prin tehnologia segmentelor. Obtineti astfel nu doar o suprafata de curgere excelenta, dar si contributie la rezistenta structurala a colectorului reabilitat.


Copyright © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS