Grupul Amiantit

Prezentare generala

Compania Amiantit a fost infiintata in anul 1968 in Damman din Arabia Saudita cu scopul de a poduce conducte pentru piata locala. De atunci, compania s-a dezvoltat continuu, devenind un grup de renume mondial, cu activitati diversificate in domeniul industrial.

Principalele domenii de activitate ale Grupului sunt:

  • Producerea si vanzarea de sisteme de conducte;
  • Dezvoltator si vanzator de tehnologie de fabricare a conductelor;
  • Consultanta si service in managementul apei;
  • Fabricarea si furnizarea de polimeri.

Astazi, Amiantit este cel mai mare producator de conducte, furnizeaza solutii complete, optimizate din punct de vedere al tehnologiei si costurilor, in domeniul transportului fluidelor, conform necesitatilor specifice fiecarui proiect. Grupul ofera solutii in intreaga lume in domenii precum retelele de conducte municipale, inginerie civila, energie si agricultura.

Grupul detine 30 de unitati de productie sisteme de conducte, 6 unitati dezvoltare tehnologii, 4 unitati furnizoare materiale si 8 unitati de distributie si consultanta raspandite in intreaga lume. In plus, detine o retea de 70 de birouri de vanzari si service pregatite sa satisfaca cerintele clientilor de pretutindeni.

Sediul Amiantit se afla in Arabia Saudita, unde este listata la bursa.

Copyright © 2019 APS Romania.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles