Nici un produs în coș

PAFSIN


PAFSIN

Cand PAFSIN-ul a fost creeat, alternativele erau doar tevile din beton, asbest, gresie, otel, fonta sau fonta ductila. Niciunul dintre aceste materiale nu s-a apropiat de sperantele noastre in ceea ce priveste proprietatile mecanice si fizice.

Asta a condus la proiectarea unui nou sistem de tevi folosind fire de sticla si creand o structura sandwich. Asa am obtinut tevi mai usoare si mult mai rezistente la coroziune. Iar asta a condus la tevi mai lungi! Am inventat infasurarea cu fire continue – astfel ca tevile noastre sunt mai flexibile la presiuni, atat din interior cat si din exterior. Am dezvoltat un material din fire de sticla dar si rasini poliesterice, dar cel mai important, am creat renumele Subor.

Inventia noastra ne-a permis sa construim diametre de la foarte mici la extrem de mari. Am folosit numai material necorozive, facand tevile din PAFSIN rezistente la coroziune si la interior dar si la exterior. De la debutul nostru in 1967, tevile noatre si-au cucerit pozitia pe piata. In Europe, America, Orientul mijlociu, America Latina si Australia au fost produse si instalate mai mult de 6 milioane de metri de conducte. Pana acum!

In mod continuu cautam sa facem tevile din PAFSIN din ce in ce mai bune. Presiuni mai mari. Deviatie unghiulara mai mare. Metode de pozare mai rapide. Literatura de specialitate pusa la dispozitie. Unelte de manipulare mai bune. Pozarea tevilor nu mai este ce era acum 60 de ani. Iar noi am acceptat aceasta provocare. De aceea suntem prima alegere a inginerilor.

Noi credem ca retelele construite cu tevile din PAFSIN vor face lumea mai buna. Retelele acestea vor dura mai mult, vor avea nevoie de mentenanta mai putina, noi zicem ca de fapt nu vor avea nevoie de mentenanta, fac fata solicitarilor seismice si fac fata nevoilor moderne de transport de fluide, sigur si fara pierderi.


Copyright © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS