Nici un produs în coș

Irigatii


Irigatii

Performantele tevilor si costul lor de operare reprezinta aspect importante in costul unui proiect de irigatii oriunde-n lume. Mai ales in irigatii sunt preferate sistemele de conducte, care previn evaporarea si pierderea apei. Ca material compozit, PAFSIN-ul devine tot mai raspandit in irigatii iar tevile din PAFSIN inlocuiesc din ce in e mai mult tevile traditionale din metal sau beton, ca sa nu mai vorbim despre canalele deschise.

Sunt larg raspandite ca linii de transmitere, parti de retele si linii de pompare in proiectele de irigatii. Irigatiile tip sifon folosite adesea intersecteaza vai abrupte, iazuri sau paraie. Multumita greutatii lor reduse, tevile din PAFSIN permit pozarea cu usurinta si in siguranta chiar si pe pante abrupte. Rezistenta mecanica mare, preluarea cu flexibilitate a varfurilor de presiune, si rezistenta la coroziune a tevilor din PAFSIN le recomanda ca prima alegere in sistemene de irigatii tip sifon.

Datorita rezistentei exceptionale la coroziune tevile nu mai au nevoie de protective catodica sau anticoroziva. Proprietatile excelente ale materialului in concurenta cu metodele de pozare alese individual functie de proiect garanteaza etanseitatea liniilor de irigatii si inlatura atat evaporarea ce ar fi aparut in cazul canalelor deschise, cat si costurile din exploatare.

Mai multe informatii despre sistemele de irigatii sunt disponibile in sectiunea "Documentatie".


Copyright © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS