Nici un produs în coș

Alimentari cu apa


Alimentari cu apa

SISTEME DE CONDUCTE DE APĂ POTABILĂ

Apa părăseşte statia de tratare printr-o linie specială de apă potabilă. APS Pipes ofera o selecţie generoasa de materiale intr-o gama largă de diametre de ţeavă pentru diferite clase de presiune. Suprafeţele foarte netede interioare ale ţevilor de PAFSIN cu un coeficient de rugozitate extrem de scăzut minimizează pierderile de sarcina, asigură rate optime ale debitului şi ajută astfel la economisirea energiei în sistemele de pompare. Tevi de fonta ductila cu imbinari zavorate va vor ajuta negresit in eliminarea masivelor de ancorare. Aceste performante incep sa fie disponibile si pentru tevile de PAFSIN imbinate prin laminare sau cu mufe blocate. O gamă largă de accesorii standard şi personalizate, inclusiv teuri, flanşe şi coturi intregesc gama de produse.

REZERVOARE DE APĂ POTABILĂ

După colectare sau extragere, apa din izvoare şi apa subterană este alimentată în reţeaua de furnizare a apei potabile şi de obicei stocată într-un rezervor iniţial. Cu capacitati variabile, rezervoarele realizate de APS Pipes sunt disponibile într-o varietate de modele personalizate . Aceasta înseamnă că fiecare rezervor de stocare la cheie este fabricat personalizat şi furnizat în șantier cu toate piesele speciale pre-montate (de exemplu, intrarea de inspecție, camera vanelor).

FONTA DUCTILA PENTRU RETELELE DE ALIMENTARE CU APA

Pentru calitatile sale recunoscute, si mai ales pentru posibilitatea de a prelua prin imbinari zavorate sarcinile axiale, tevile de fonta ductila raman o alegere fireasca a inginerilor pentru retecaile de refulare din statiile de epurare. Fabricate in confirmate cu cel mai recent standard SR EN 598, tevile de fonta din oferta noastra sunt produse in sistem de asigurare a calitatii certificate si sunt testate de catre organisme europene de renume.


Copyright © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS